Keresés - Kategóriák
Keresés - Kapcsolattartók
Keresés - Tartalom
Keresés - Hírcsatornák
Search - Dropfiles
Keresés - Címkék

Lovasedzői továbbképzés Máriakálnokon, a Daniló Sportegyesület szervezésében, Isabelle Von Neumann-Cosel vezetésével!

A Daniló Sportegyesület szervezésében 2024.03.15-17. között megrendezésre kerülő lovasedzői továbbképzésre az ország minden tájáról várjuk a jelentkező lovasedzőket.

A rendezvény nyílt napjának látogatása 03.17-én regisztrációhoz kötött, érdeklődni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet.

A képzést támogatja a Magyar Lovassport Szövetség Díjlovagló Szakága és Szabadidőlovas Szakága valamint A Magyar Póni Klub Szövetség

Március 17 Vasárnap: Bemutató órák
9:00                Az egynapos képzés megnyitása

9:00-10:45      Bevezetés

10:45-11:00    kávészünet

10:00-13:00    3 bemutató óra

13:00-14:00    ebédszünet

14:00-16:00    2 bemutató óra

A bemutató órákon 5 különféle életkorú és képzettségű lovas fog lovagolni díjlovas vagy ugró nyeregben: A ló és a lovas elemzése a kulcskérdések megtalálása és a megoldások megkeresése, kérdések megvitatása... edzés tervezés, vezetés értékelés.

Isabelle tapasztalt díjlovas, lovasedző, aki évekig bíróként is tevékenykedett, mindemellett több sikeres szakkönyv írója. Németországban kialakított egy edzőképzési programot, amely segít a lovasedzőknek az ülés és a segítségek rendszerének megértésében, tanításában és javításában. Mind a lovas mind a ló mozgásának biomechanikáját részleteiben is mélyen ismeri és érti.

A három napos képzés témája lesz a helyes ülés és segítségek díjlovas és ugró nyeregben, a helyes idomító munka ugrólovasok számára, ülésjavítás futószáron különféle szintű lovasoknak. A cél a nemcsak szép, de funkcionálisan jól működő ülés kialakításának oktatása lesz. A vasárnapi bemutatókon a lovasok ülésének elemzése, edzésterv kidolgozása és az edzések kiértékelése lesz a téma. Ezeknek a témáknak az ismerete adja minden lovas szakág alapját. Előadónk olyan edző, aki minden életkorú és képzettségi szintű lovassal való munkában évtizedes tapasztalattal rendelkezik. Különleges érzéke van arra, hogy rámutasson a lovas ülésének gyengeségeire és segítse azok javítását, a segítségek hatékonyabb alkalmazását. Tanácsaival megváltoztatja a lovas lóval való kommunikációját.

Kiadta: Daniló Sportegyesület            Dátum:2024. március 4.

 

További cikkeink...

Élő közvetítés

NEVEZÉS RAJTENGEDÉLY ÜGYFÉLKAPU VERSENYNAPTÁR Programgyűjtemény Régi oldal Magyar Lovas Szövetség FEI EURODRESSAGE

KAPCSOLATOK

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Licenc ügyintézés MLSZ:
+36 1 499 9950

Facebook