As soon as you open an account Bet365 will send you a 10 digit Offer Code via email. Receive Your £200 bet365 Welcome Promo Bonus plus £50 Mobile Promo
Nyilvántartások

Válogatott és minősült lovasok listája


Megjegyzés: Az aktuális válogatotti lista közzétételével egyidejűleg a korábbi listák érvényüket vesztik. A minősülés 2015.01.01-től a jelölt napig; a változások az aktuális versenyek után néhány napon belül közzétételre kerülnek.

A válogatás elvénél szigorúan az eredményeket vettem figyelembe. A külföldi CDN-A versenyekről kérnék a lovasoktól/edzőktől értesítést, hogy könnyebben nyomon tudjam követni.

Felhívom azon válogatott lovasoknak a figyelmét, akik Korosztályos vagy Póni Európa Bajnokságra készülnek, hogy legalább két nemzetközi versenyen vegyenek részt a könnyebb válogatás érdekében. A lovasok a nemzetközi eredményeik tükrében kerülnek a csapatokba.

Azok a lovasok, akik a hazai rendezésű nemzetközi versenyekre meghívást kapnak, és részt vesznek minősülés nélkül, és ott teljesítik az "A" vagy "B" keret feltételeit, automatikusan bekerülnek a keretekbe. 

Együttműködésüket köszönöm!

Dallos Zsófia, szövetségi kapitány

Dallos Zsófia szövetségi kapitány 2018. évi szakmai terve

Összefoglaló táblázat

 

 

ARCHÍV:

Dallos Zsófia szövetségi kapitány 2017. évi szakmai terve

Dallos Zsófia szövetségi kapitány 2016. évi szakmai terve

Élő közvetítés

NEVEZÉS RAJTENGEDÉLY ÜGYFÉLKAPU VERSENYNAPTÁR Programgyűjtemény Régi oldal Magyar Lovas Szövetség FEI EURODRESSAGE

KAPCSOLATOK

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 70 426 4500
Licenc ügyintézés MLSZ:
+36 1 460 6950

Facebook