Keresés - Kategóriák
Keresés - Kapcsolattartók
Keresés - Tartalom
Keresés - Hírcsatornák
Search - Dropfiles
Keresés - Címkék
Versenyek, edzőtáborok

FIGYELEM:  NEVEZNI CSAK AZ ADOTT ÉVRE ÉRVÉNYES, BEFIZETETT LÓ ÉS LOVAS LICENSZ DÍJ MELLETT LEHETSÉGES!
 
 
Nevezés a versenyre
 
Ez a versenyzők feladata, kivéve a külföldi illetve a versenyen kívül induló nevezők esetében. Őket minden esetben a versenyiroda nevezi.

(Nevezési probléma esetén keresse a versenyiroda munkatársát!)

A lovasok a http://www.nevezesdijlovas.hu/ oldalon keresztül tudják regisztrálni nevezéseiket. Az oldal jobb felső sarok NEVEZÉS link alól is elérhető.


A Nevezés oldalon -ha a verseny nem az aktuális hónapban kerül megrendezésre- válassza ki először a hónapot  (Év és hónap választás a térkép fölött), majd megyét. A térképen piros színű ló jelzi, hol rendeznek díjlovagló versenyt. A lóra kattintva kilistázódnak a kiválasztott megye adott havi versenyei. Ha nem tudja a megya nevét ahol a versenyt rendezik, kattintson az összes megye nyomógombra. Ekkor az összes aktuális havi verseny kilistázásra kerül. 

A lovasnak a nevezéshez be kell lépnie egy zárt nevezési rendszerbe. Ehhez a lovas igazolási számára és a születési dátumára van szükség.

Sikeres belépés után a lovasnak arra a versenyszámra kell kattintania amelyikre nevezni szeretne, majd be kell rögzítenie a saját és a lova nevét. -Csak érvényes licensszel rendelkező ló és lovas nevezhető. Ezt azonnal ellenőrzi a program.- Lovanként és versenyszámonként kell nevezni.

Elég a nevek kezdő betűit beírni. A keresés lenyomására megjelenik a hasonló nevű lovasok vagy a lovak listája.

A kategóriát a nevezőnek kell jelölnie a checkboxban.
A nevezés  a nevezés gomb lenyomására mentésre kerül. A sikeres nevezésről azonnal visszajelzést ad a rendszer.
A versenyszámra nevezettek listája a versenyszámra kattintva megjelenik. Amenniyben belépett már a nevezési részbe (megadta a felhasználó nevet és jelszót) és a jobb oldalon a nevezési felület jelenik meg, az addig nevezettek listáját a bal oldalon lent a start listára kattintva tekintheti meg.

Amennyiben problémája lenne a nevezéssel, kérem vegye fel a kapcsolatot a versenyt lebonyolító versenyirodával. (Kiírásban megtekinthető)


18 év alatti lovasok edzőválasztására vonatkozó információk:

18 év alatti lovas feladata:
A lovasnak be kell lépni a www.nevezesdijlovas.hu fooldalon a saját adataihoz. (Lovasok->Belépés)
Belépés után kérem válassza a PROFIL menüt. A profilba belépve bal oldalon pirossal kiemelve találja meg az edzőválasztást. Válassza ki edzőjét, és mentse le az adatot.

Edző feladata:

A regisztrált edzőknek ahhoz, hogy ifjúsági versenyzőjük versenyezhessen, ill. korábbi eredményei ne kerüljenek hibalistára  vissza kell igazolnia tanítványa választását.
Lépjen be a
www.nevezesdijlovas.hu oldal bal alján a Lovasedzők Belépés menüpontja segítségével az edzők oldalára. A belépési kód a regisztráció alkalmával kapott kód, jelszó a születési dátum.(folyamatosan egybe írva pl.: 19450315) 
Az így megnyíló lap alján lehet a versenyzők elfogadását a nevük melletti négyzetre kattintva kipipálni.
Ha nem tudja belépési kódját, vagy a születési dátuma nem megfelelő (voltak hiányos adatok a regisztráció során) hívja a Sportirodát 9-16 óráig a 06-1-4606958-as számon
 

Külföldi versenyző nevezése:

Amennyiben magyarországi licensszel nem rendelkező ló vagy lovas szeretne indulni hazai versenyen, az Ő nevezését a versenyirodának felé kell jelezni. A versenyirodának van jogosítványa a versenyző adatait felvezetni a nevezési rendszeren keresztül az adott verseny startlistájába.
Kérjük tehát Önöket, hogy ha tudomásukra jut külföldi versenyző magyarországi versenyen való elindulási szándéka, hívják föl a figyelmét arra, hogy adatait e-mailban küldje el a kiválasztott verseny kiírásában megjelölt versenyiroda részére.

 

A Nevezési rendszer segítségével elérhető információk:


Felfüggesztések:

Itt tekintheti meg, hogy ha valamilyen okból Ön a nevezési rendszer szempontjából felfüggesztésre került. Ennek oka lehet, hogy ha nem fizette ki valamelyik versenyen a box foglalását, vagy a nevezés lemondása nem határidőben történt. Ha nem ért egyet a döntéssel, vegye fel a kapcsolatot az illető verseny versenyirodájával.

Közlemények:
A versenyirodák tehetnek itt közre aktuálisnak itélt közleményeket.

Éves statisztikák:
2009 év adatait láthatja itt. Reményeink szerint a korábbi évek statisztikájával is kibővöl ez az adatbázis.

Friss eredmények:
Egy hétre visszamenőleg feltett eredmények jelennek meg itt. Azért érdemes figyelemmel kísérni, mert a külföldi versenyeredmények sokszor több hetes csúszással kerülnek csak rögzítésre.

Nevezési szabályok:
Itt tekintheti meg azokat a szabályokat, amelyeket a rendszer figyelembe vesz a nevezés rögzítésekor.

Gyakori kérdések:
A rendszer használatával kapcsolatosan gyakran feltett kérdéseket és az ezekre adott válaszokat olvashatja itt.


Eredmények

Ebbe a menüpontba belépve kilistázódnak azok a  versenyek, ahová a versenyirodák eredményt töltöttek vissza. A versenyre kattintva versenyszámonként kibontva tekintheti meg az eredményeket.
Ezen a menüponton belül van lehetőség a lovasok, lovak és egyesületek eredményeinek, rangsorának megtekintésére.
Itt listázhatóak le a rögzített, de hibás vagy hiányzó eredmények is.


Letöltések:

Eredmény sablonok:
A versenyirodák részére készült letöltési lehetőség.

Licenszek:
Itt listázhatja le az Ön MLSZ által nyilvántartott licensz kategória besorolását.


Eredményes versenyzést kíván mindenkinek a Díjlovagló Szakbizottság.

Élő közvetítés

NEVEZÉS RAJTENGEDÉLY ÜGYFÉLKAPU VERSENYNAPTÁR Programgyűjtemény Régi oldal Magyar Lovas Szövetség FEI EURODRESSAGE

KAPCSOLATOK

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Licenc ügyintézés MLSZ:
+36 1 499 9950

Facebook