Keresés - Kategóriák
Keresés - Kapcsolattartók
Keresés - Tartalom
Keresés - Hírcsatornák
Search - Dropfiles
Keresés - Címkék
Friss hírek

Kedves Díjlovas Közösség!

Az alábbi oldalon szeretnénk nektek összegyűjteni a Magyar Lovassport Szövetség legfontosabb járvánnyal kapcsolatos híreit, ajánlásait, rendeleteit és intézkedéseit, melyek titeket is érintenek! Mindezek az MLSZ honlapján is elérhetőek!
Igyekszünk naprakészek lenni és folyamatosan tájékoztatni benneteket!!

 

03.16

FONTOS!
A koronavírus járványveszélyre tekintettel, a Magyar Lovassport Szövetség hivatalos versenynaptárában szereplő minden esemény, beleértve a rajtengedély vizsgákat, szabadidős rendezvényeket, képzéseket és edzőtáborokat, március hónapban ELMARAD. A következő hónapban tervezett események megrendezésének lehetőségéről a Kormány további járványügyi intézkedéseinek ismeretében lesz döntés.

 

03.16

AJÁNLÁS a LOVARDÁK számára!

A lovak mindennapi ellátása és mozgatása a járvány ideje alatt is megoldásra váró feladat, ezért a Magyar Lovassport Szövetség a koronavírus megfékezése érdekében az alábbi intézkedések meghozatalát javasolja a lovardák számára:

    a csoportosan látogatható lovardai büfék, egyéb vendéglátó egységek és közösségi terek bezárását,
    a csoportos lovagló órák eltörlését,
    a lovas táborok szüneteltetését,
    a lovardai rendezvények elhalasztását.

Továbbá kérjük a lovardákat, hogy tegyenek meg minden további higiéniai intézkedést az emberek egészségének megőrzése érdekében!

 

03.15.

Kedves Ügyfeleink!

Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy az ügyfélfogadás 2020. március 16-tól határozatlan ideig szünetel. Elektronikus úton továbbra is elérhetők vagyunk, az email címeinket az alábbi menüpontban találjátok: http://www.lovasszovetseg.hu/kapcsolat/

Az alábbiakat kérjük vegyétek figyelembe:

Rajtengedély vizsgával kapcsolatos információk:

  • A REV könyv lovas boltokban is megvásárolható, kérünk titeket, hogy az ügyfélkapunkon keresztül ne rendeljetek most tőlünk.
  • A sportkártya bemutatása nem feltétele a rajtengedély vizsgán való megjelenésnek, ezért ezeket egy későbbi időpontban fogjuk postázni.

FEI lóútlevél igénylése/ hosszabbítása esetén:

  • FEI regisztrációs számot állítunk ki ingyenesen, a regisztrációs szám lehetővé teszi a nevezést az adott versenyre, a FEI lóútlevél pedig egy későbbi időpontban vehető át.
  • FEI lóútlevél hosszabbítása esetén a befizetést követően az FEI adatbázisban megújításra kerül az FEI útlevél, az ehhez tartozó matricát egy későbbi időpontban ragasztjuk be az útlevélbe.

A gördülékeny és gyors ügyintézés érdekében a jövőhét folyamán a honlapra feltöltésre kerül egy dokumentum, melyben a gyakran ismételt kérdésekre kaphattok választ. Az ügyfélkapunk továbbra is zavartalanul működik, így licenceket bármikor tudtok rendelni.

Előre is köszönjük az együttműködést ebben a mindannyiunk számára nehéz időszakban!

Üdvözlettel,
A Magyar Lovassport Szövetség Sportirodája

 

03.13.

A 2020. március 11-én elfogadott 40/2020. számú kormányrendelet értelmében a Magyar Lovassport Szövetség által rendezett fedettpályás versenyek elmaradnak. A szabadtéri versenyek tekintetében a versenyrendező köteles konzultálni az adott szakbizottsággal és a versenyek kizárólag a szakbizottság és a Magyar Lovassport Szövetség engedélyével rendezhetőek meg.

Kérjük, hogy a szakbizottsági gyűléseket, egyéb találkozókat, tárgyalásokat, értekezleteket, gyűléseket az érintettek ne személyesen, hanem telefonon, illetve egyéb digitális eszközök segítségével bonyolítsák.

A Magyar Lovassport Szövetség kiemelten felhívja minden versenyszervező és minden egyes lovas figyelmét arra, hogy az emberi egészség megóvása az első és legfontosabb célja az elrendelt intézkedéseknek. Ennek érdekében tisztelettel kérjük minden érintett együttműködését.

A koronavírussal kapcsolatos aktuális és hivatalos információkat és tájékoztatókat a kormányzat weboldalán találnak: https://koronavirus.gov.hu/

A FEI állásfoglalása itt olvasható: https://inside.fei.org/fei/your-role/medical-safety/coronavirus

 

03.12.

A Kormány a 2020. március 11-én elfogadott 40/2020. számú kormányrendeletben (https://koronavirus.gov.hu/cikkek/megjelent-es-hatalyba-lepett-veszelyhelyzetet-kihirdeto-kormanyrendelet) veszélyhelyzetet hirdetett ki a koronavírus járvány miatt. A veszélyhelyzettel kapcsolatos intézkedések részeként a 100 főnél nagyobb beltéri és az 500 főnél nagyobb kültéri rendezvényeket betiltják. Az intézkedések visszavonásig érvényesek.

A Magyar Lovassport Szövetség tisztelettel kéri a Szakágakat, illetve a rendezvényszervezőket, hogy a fentieket mérlegeljék és felelősségteljesen tartsák be a szükséges intézkedéseket a megrendezni kívánt sportesemények, továbbképzések és egyéb rendezvények kapcsán.

 

Élő közvetítés

NEVEZÉS RAJTENGEDÉLY ÜGYFÉLKAPU VERSENYNAPTÁR Programgyűjtemény Régi oldal Magyar Lovas Szövetség FEI EURODRESSAGE

KAPCSOLATOK

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Licenc ügyintézés MLSZ:
+36 1 499 9950

Facebook