Keresés - Kategóriák
Keresés - Kapcsolattartók
Keresés - Tartalom
Keresés - Hírcsatornák
Search - Dropfiles
Keresés - Címkék
Friss hírek

Kedves Versenyzők! Az alábbi oldalon keresztül érhető el a verseny időbeosztása, masterlist-ek, illetve a verseny ideje alatt a startlista.

Időbeosztás és masterlist

A versenyre érkezéshez a lovaknak az alábbi kitöltött formanyomtatványra van szükségük. Amennyiben ez hiányos az FEI 400 CHF büntetésre ítéli a lovasokat!

Formanyomtatvány

A máriakálnoki nemzetközi verseny idén hatodik éve kerül megrendezésre. A rendezők már hónapok óta készülnek annak ellenére, hogy nap mint nap bizonytalanságban élnek. Bizonytalanságban a Covid miatt, hogy megrendezhetik-e, bizonytalanságban a herpes miatt, ami elsöpörte szinte Európa összes versenyét. Mindezek ellenére teljes erővel készülnek. 

A koronavírus által okozott gazdasági válság szintén nehéz helyzetbe sodorta a rendezőket, hisz az évek óta meglévő fix támogatók is komoly anyagi gondokkal küzdenek és így sokaknak sajnos vissza kellett lépniük a támogatási szerződésektől vagy anyagi rövidítéseket kellett tenniük.

A máriakálnoki Nemzetközi Díjlovagló Fesztivál évek óta hazánk egyik legfontosabb díjlovas eseménye. Fiataljainknak és felnőtteinknek minősülési lehetőséget biztosít az Európa-bajnokságokra, illetve a nagy díjban értékes világkupa pontokat szerezhetnek magyar lovasaink. 

 

Kérjük Önöket, hogy ha tehetik támogassák ezt a fontos eseményt, ezzel biztosítva, hogy lovasaink idén is elegendő felkészüléssel és minősüléssel indulhassanak az Európa-bajnokságokon!

Támogatói ajánlat

 

További információk:

Dressurzentrum Kft.

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Cím: H-9231 Máriakálnok, Ádám Zoltán u. 4.
Honlap: www.dressurzentrum.hu
Telefon: +36 70 633 1316

 

Élő közvetítés

NEVEZÉS RAJTENGEDÉLY ÜGYFÉLKAPU VERSENYNAPTÁR Programgyűjtemény Régi oldal Magyar Lovas Szövetség FEI EURODRESSAGE

KAPCSOLATOK

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Licenc ügyintézés MLSZ:
+36 1 499 9950

Facebook