Keresés - Kategóriák
Keresés - Kapcsolattartók
Keresés - Tartalom
Keresés - Hírcsatornák
Search - Dropfiles
Keresés - Címkék
Friss hírek

GOLDHORSE TÉLI KUPA 2022.január 22-23.

A járvány tetőzése, és jó néhány nevezés visszamondása ellenére a versenyen 57 lovas, 63 ló, és 33 egyesület képviseltette magát a mindvégig jó hangulatú és légkörű versenyen.

Kiváló volt a lovak elhelyezése, a melegítő és a versenypálya talaja, gördülékenyen és az időt pontosan tartva ment a verseny. A verseny színvonalát emelte Simona Fialova 4* cseh bírónő, aki örömmel fogadta el meghívásunkat, és ízig-vérig aktív lovasként, átéléssel, objektív bíráskodással segítette a lovasokat és az edzők munkáját.

A versenyen 4 sikeres rajtengedély vizsgázóval bővült a szakág, a versenyen az alapfokú számoktól a Nagy Díjig valamennyi szinten lehetett versenyezni, a fiatal lovaknak három számban volt lehetőségük bemutatkozni 4-6 éves korig. A legnépszerűbb versenyszám a vasárnapi FEI Gyermek előkészítő „A” feladat volt, ahol a díjkiosztásra valamennyi  IV, III licencű lovast behívtunk.

A díjlovagló szakág jövője szempontjából örvendetes az a tény, hogy sok fiatal páros mutatta meg tudását a versenyen.

Jól vizsgázott a most debütáló új versenyiroda (Kecskés Péter/Vigh Mariann/Tóth Tímea), akik folyamatos fejlesztésekkel segítik a továbbiakban is a szakágat és a versenyrendezőket.

Mindkét napon az ebédszünetben rövid kutyabemutatókat láthattunk, szombaton a Hunoterra dobermann munkakutya bemutatóját, vasárnap egy új kutyás sport a Puller játékos, mozgalmas előadását láthattuk.

Versenyünket a GOLDHORSE Holding Zrt támogatta közel 80 zsák lótáppal, ajándékcsomaggal, immunerősítővel. A K9 Horse Magyarország prémium minőségű lóápoló termékeket ajánlott fel díjként a győztes lovaknak. Ezúton is köszönjük támogatásukat.

Dallos Beáta

versenyigazgató

FOTÓK:
Tokodi Tícia
Tic Photo

 

STARTLISTA

Startlisták

 

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS, FÉNYKÉPEK

A versenyről élő közvetítés látható a  Riderline Facebook oldalán, illetve videók rendelhetők VERSENYVIDEÓK.

 

Fotószolgálat a versenyen elérhető lesz.

 

INFORMÁCIÓK

01.19.: Vasárnap délután a bírói kar bővült Berényi Miklós versenybíróval.

A versenyre díjazásként prémium minőségű, természetes alapú lóápoló szereket  ajánlott fel a K9Horse-Magyarország.

A versenynapokon az  ebédszünetben  10-15 perces kutyabemutatókat tartunk a Goldhorse Holding Zrt által forgalmazott Immunovet Pets jóvoltából, szeretettel várjuk az érdeklődőket.

Szombaton:

Hunoterra dobermann bemutató:

Lődi István elismert nemzetközi küllembíró, a Hunoterra kennelt 1989 -ben alapította. A világ szinte minden országában van eladott, és győztes kölyök, a tenyészetéből. Egészség, küllem, vitalitás és stabil idegrendszer jellemzi a tenyészetet.  Az ő általa tenyésztett kutyákat látjuk a bemutatón.

Vasárnap:

Egy új kutyás sportág a Puller bemutatója:

Hidvégi Géza által vezetett Hobby Kutyaiskola 2012-ben alakult Dunakeszin. 2019 óta a Hobby Puller klub is az iskola része. Rövid idő alatt nagyon sok jó eredményt értek el csapatunkkal haza és nemzetközi szinten, a 2021-es Világbajnokságon  több dobogós helyet szereztek.

01.14.: TÁJÉKOZTATÓ (letölthető)

01.12.: Versenyzők és a kísérők  számára ajánlott szálláslehetőség a  verseny helyszíntől gyalog 5 percre lévő Intercity Hotel.

01.06.: Felhívjuk a versenyzők figyelmét, hogy a verseny napirendjében változás történt, az Intermediate II és az Intermediate A versenyszám felcserélődött a szombati-vasárnapi napok között.

01.04.: A verseny rendezői kérésre FEI Nagydíj (szombat) és FEI Nagydíj Speciál (vasárnap) versenyszámokkal bővült.

 

BOXBEOSZTÁS

Boxbeosztás (letölthető)

 

 

VERSENYKIÍRÁS

2022. január 22-23. Goldhorse Téli Kupa CDN-A

 

RAJTENGEDÉLY VIZSGA

2022. január 22. (szombat) - díjlovas REV gyakorlat

 

A Díjlovagló Szakbizottság a téli-tavaszi időszakban is kiváló környezetben a Nemzeti Lovardában lehetőséget kíván biztosítani versenyzésre CDN-A/B kategóriájú versenyek megrendezésével, továbbá igény esetén rajtengedély vizsgát is tartunk.

A tervezett versenyek időpontjai:

2022. január 22-23.

2022. március 26-27.

Részletek hamarosan.

Élő közvetítés

NEVEZÉS RAJTENGEDÉLY ÜGYFÉLKAPU VERSENYNAPTÁR Programgyűjtemény Régi oldal Magyar Lovas Szövetség FEI EURODRESSAGE

KAPCSOLATOK

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Licenc ügyintézés MLSZ:
+36 1 499 9950

Facebook