Keresés - Kategóriák
Keresés - Kapcsolattartók
Keresés - Tartalom
Keresés - Hírcsatornák
Search - Dropfiles
Keresés - Címkék
Friss hírek

Regionális edzőtábor Cinkotán

A Közép-magyarországi régió pónis és CDN-es lovasai részére a március 18-19-ei hétvégén lesz az idei második, központilag szervezett, másfél napos felkészítő tábora a Cinkotai Lovasudvarban. Elsősorban a Magyar Póni Klub Szövetség 2016-ban C és B szinten versenyzett díjlovasainak és oktatóinak, a rajtengedély vizsgára készülőknek illetve azon CDN-es lovasok jelentkezését várjuk korlátozott számban, akik idén egy magasabb kategóriában szeretnének versenyezni.

Az edzéseket Nébel Viktória vezeti. A lovasok a regionális felügyelő Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címén jelentkezhetnek a 2017-ben tervezett szintjük valamint az edzésen korrigálni kért lovaglási, kiképzési problémájuk megadásával. A foglalkozások 30 percesek, amelyek megkezdésére teljesen bemelegített állapotban kell megjelenniük. A felkészítő tábor az időjárástól függően a textil-homokos talajú fedeles lovardában vagy a szabadtéri homokos, 20 x 60-as díjlovas pályán lesz, 18-án reggel 9-től 12 óráig, majd 13 órától 17 óráig. Másnap a két edzésre jelentkezők jöhetnek 8 óra 30-perctől délig.

A felkészítőn csak egyéni foglalkozások lesznek, amelyek 4000 forint/edzés összegbe kerülnek. Egy lovas két lóval is jelentkezhet. A rendező hely az első, január 21-ei regionális felkészítőhöz hasonlóan kérésre 2000 forintért három darab angol boxot tud biztosít szalmával és korlátlan szénával.

Túljelentkezésnél előnyt élveznek a 2016. évi Talentum Kupa Országos Bajnokság és a Magyar Póni Klub Szövetség kezdő és szakági bajnokságának I-III. helyezettei. Megjelenés: a verseny ruha viselése nem előírás, a kobak viselése kötelező.

A jelentkezési határidő 2017. március 16-a, 20 óra. A beosztásukról a lovasok e-mailben kapnak értesítést.

dr. Paizs Gábor regionális felügyelő

Élő közvetítés

NEVEZÉS RAJTENGEDÉLY ÜGYFÉLKAPU VERSENYNAPTÁR Programgyűjtemény Régi oldal Magyar Lovas Szövetség FEI EURODRESSAGE

KAPCSOLATOK

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 70 426 4500
Licenc ügyintézés MLSZ:
+36 1 499 9950

Facebook