Keresés - Kategóriák
Keresés - Kapcsolattartók
Keresés - Tartalom
Keresés - Hírcsatornák
Search - Dropfiles
Keresés - Címkék
Friss hírek

IDŐBEOSZTÁSOK

Maja Stukelj edzőtábor - szombat
A vasárnapi előadások kezdési időpontja 10:00, helyszín a Buda Gourmet.

Leunus van Lieren edzőtábor szombat
9.30 - 12.00 és 13.00-17.00 között edzések

Résztvevők: Burger Orsolya (Nagy Díj szint), Kis Rebeka (Nagy díj), Malackov Fanni (junior), Nébel Viktória (Nagy Díj), Pachl Benedek (Nagy Díj) Rajnai Emerencia (póni), Yom Tov Jázmin (Nagy díj és "S")
Helye: Pilisjászfalu, Unikornis lovarda

Leunus van Lieren edzőtábor vasárnap
10.00 kor Leunus van Lieren a 2017-ben az "Év tenyésztője" a  KWPN holland tenyész egyesületben. Ö az aki 22 olyan lovat tenyésztett és képzett ki, amik nemzetközi Nagy Díj szinten is be tudtak mutatkozni.
Elméleti előadása tenyésztőknek és lovasoknak, edzőknek és bíróknak egyaránt sokat mondhat.
Helye : Budapest Bécsi út 38 Buda Gourmet Folklór terem

Érdeklödni: Pachl Péter Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

HIVATALOS TOVÁBBKÉPZÉSEK

A Pilisjászfalun megrendezésre kerülő Maja Stukelj, valamint Leunus van Lieren edzőtáborokat a Szakbizottság hivatalos bírói és edzői továbbképzésnek fogadja el.

Lásd az alábbi határozatok:

1/2018. határozat (2018.01.24.): Hivatalos bírói és edzői továbbképzés: Maja Stukelj - Pilisjászfalu - 2018.02.02-04.
2/2018. határozat (2018.01.28.): Hivatalos bírói és edzői továbbképzés: Leunus van Lieren - Pilisjászfalu - 2018.02.09-11.

 

KORÁBBI HÍR

Igazán sűrű programmal vár minden érdeklődőt a Pilisjászfalui Unikornis lovardában, februárban.

2018. február 02 – 04: Maja Stukelj 4 csillagos szlovén bírónő gyakorlati és elméleti előadása, melynek témája a lovaglás alapját jelentő „helyes ülés”. Maja Stukelj számos világ és Európa Bajnokságon bírált. Az idei évben a korosztályos Európa Bajnokság egyik biztos lesz. A gyakorlati edzések az Unikornis lovardában, az elméleti előadás vasárnap a Buda Gourmet-ben,(Budapest, Bécsi út 38-42).

2018. február 09 – 11: Thamar Zweistra és Leunus van Lieren öt csillagos holland mesteredző kurzusa.

Leunus van Lieren 2017-ben elnyerte Hollandiában az „Év KWPN tenyésztője” címet. Ezt azzal érte el, hogy istállójában, a híres Hexagon istállóban 22 lovat tenyésztett, amelyeket ki is képzett nemzetközi Nagy Díjszintig!

A gyakorlati edzésekre minden edzőt és lovast szeretettel várunk az Unikornis lovardába, az elméleti előadás, mely ismét Budapesten lesz, a tenyésztőknek is hasznos és érdekes lehet.

Ezeket az előadásokat a Díjlovagló Szakbizottság edző és bíró továbbképzésnek fogadja el.

Végül, hogy a tanultakat a gyakorlatban is kamatoztatni tudják a lovasok, ezért 2018. február 24-25-én és április 21-22-én kétfordulós Téli kupát hirdet, egy „A” kategóriás minősítő verseny keretében, 1,5 millió forintos összdíjazással Arie Yom Tov, az összes esemény házigazdája. Ez a versenysorozat nem csak a magas pénz díj miatt rendkívüli, hanem a meghívott külföldi bírók és a rendezés igényessége miatt is.

Mindenkit várunk szeretettel!

Érdeklődni: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Élő közvetítés

NEVEZÉS RAJTENGEDÉLY ÜGYFÉLKAPU VERSENYNAPTÁR Programgyűjtemény Régi oldal Magyar Lovas Szövetség FEI EURODRESSAGE

KAPCSOLATOK

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 70 426 4500
Licenc ügyintézés MLSZ:
+36 1 499 9950

Facebook