Keresés - Kategóriák
Keresés - Kapcsolattartók
Keresés - Tartalom
Keresés - Hírcsatornák
Search - Dropfiles
Keresés - Címkék
Friss hírek

STARTLISTA

2018.09.23. (vasárnap) hivatalos startlista

Kérjük, hogy a startlista módosítása iránti kérését írásban jelezze legkésőbb 09.22. szombat 20:00-ig a versenyiroda (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) felé.
(Kérjük, hogy ismételt letöltés esetén frissítsen a böngészőjében az aktuális startlista eléréséhez.) 

 

PMB EREDMÉNYEK

PMB végeredménye

 

 

KŰRZENÉK LEADÁSA

Az M kűr 2 versenyszámban induló versenyzőktől kérjük, hogy a kűrzenéket CD-n adják le minél előbb a nap folyamán (lovas neve szerepeljen rajta.)

 

PEST-MEGYEI BAJNOKSÁG

Felhívjuk a bajnokságban érintett versenyzők figyelmét, hogy a versenysorozat mindenki számára nyitott, de a bajnokságért csak a Pest Megyei Lovas Szövetség (PMLSZ) egyesületeinek lovasai indulhatnak, amennyiben a döntő kezdetéig a PMLSZ évi ötezer-ötszáz forintos tagsági díját befizették.

Machay János
elnök, Pest-megyei Lovas Sportági Szövetség

 

Mobil bokszok, 4. bíró a Pest megyei Bajnokság döntőjén

A Pest megyei Bajnokság döntőjére nevezők és a rajtengedélyesek száma már meghaladta az egy bíró által naponta bírálható 50 startot. Ezért Schmidt Csilla személyében egy negyedik bíró is belépett a bírói karba. Amennyiben csak a CDN-B* versenyre és a rajtengedély vizsgára nevezők száma meghaladná a 80-at, a kis négyszöges, összevontan bírált feladatok esetében elképzelhető, hogy két azonos, homokos talajú, egymástól hallótávolságon kívül felállított négyszögben, párhuzamosan kerül lebonyolításra a bajnokság.

Miután a helyben rendelkezésre álló 11 angol és istálló bokszra eddig 23 igény érkezett, a várólista törlése érdekében a rendező Kisbérről 14 darab mobil bokszot rendelt. Miután ezek bérleti, szállítási és szerelési költsége meghaladja a bokszonkénti 10 ezer forintot, a verseny napjára érkezőknek is a teljes, 10 ezer forintos árat kell fizetniük. A bokszot foglalóknak a Cinkotai Lovasudvar korlátlan mennyiségű szénát térítés nélkül biztosít. A mobil bokszok szombaton 12 órától elfoglalhatóak lesznek.

A negyedik bíró belépése és a foglalható bokszok száma átvezetésre került a verseny kiírásában.

Lejegyezte,
Paizs Gábor, régiófelelős

 

VERSENYKIÍRÁS

Versenykiírás

 

RAJTENGEDÉLY VIZSGA

A versennyel egy időben díjlovas rajtengedély vizsgára is lehetőség nyílik.

Vizsgakiírás

 

BAJNOKSÁGI KIÍRÁS

Díjlovagló Bajnokság 2018

 

 

Pest megyei döntő: szeptember 23-án

A balatonvilágosi póni OB-ra tekintettel az eredetileg tervezettnél egy héttel később, szeptember 23-án lesz a Pest megyei Bajnokság döntője Cinkotán. A döntőre minősült lovasok listájával együtt várhatóan két héten belül kerül közzétételre az egy napos CDN-B* besorolású verseny kiírása. A versenynapon rajtengedély vizsga és regionális díjlovas póni minősítő verseny is lesz.

dr. Paizs Gábor régiófelelős

 

GYIK: Hogyan is számolják a Pest-megyei Bajnokság eredményét?

- A bajnokságban akkor tudsz részt venni, ha az alábbi versenyek közül legalább kettőn részt veszel és a Pest-megyei Lovas szövetség (PMLSZ) valamelyik egyesületének színeiben versenyzel:

április 29: Cinkota
május 5: Sóskút
május 19. Csömör
május 26-27. Páty
június 9. Sóskút
június 23-24. Páty
július 21-22. Tattersall
augusztus 18. Sóskút

- Ha két versenyen részt veszel, akkor bármelyik fordulóban, bármelyik két legjobb eredményedet hozod tovább a cinkotai döntőbe. Az eredményeidnél az alábbi bajnoksági szorzókkal számoljuk át az eredményedet:

előkészítő feladatok: 0,9
alapfok: 1
könnyűosztály: 1,05
könnyű középosztály: 1,1
középosztály: 1,15
nehézosztály és nagydíj: 1,2

A feltöltött táblázat mutatja, hogy a rendszer adatai alapján melyik két eredményed volt a legjobb a bajnokságban. Ha esetleg Te eltérést tapasztalsz, akkor kérjük, hogy vedd fel a kapcsolatot a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen velünk és utánanézünk.

- Ha lincenc nélküli lovas vagyok indulhatok-e a bajnokságban? 

Igen, de kérjük, hogy az egyéni pontjaid számításához jelezd részvételedet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és felveszünk a listába.

- Ne feledd! Szeptember 23-án lesz Cinkotán a döntő. A versenykiírás hamarosan megjelenik. Addig is még egy forduló (Sóskút - augusztus 18.) hátra van!

Élő közvetítés

NEVEZÉS RAJTENGEDÉLY ÜGYFÉLKAPU VERSENYNAPTÁR Programgyűjtemény Régi oldal Magyar Lovas Szövetség FEI EURODRESSAGE

KAPCSOLATOK

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 70 426 4500
Licenc ügyintézés MLSZ:
+36 1 499 9950

Facebook